Adana Devecileri 2020 Yılını Değerlendirdi

SPOR 29.12.2020 - 22:12, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1355+ kez okundu.
 

Adana Devecileri 2020 Yılını Değerlendirdi

Adana Devecileri 2020 yılı değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Dernek binasındaki toplantıda 2020 yılında yapılan ve 2021 yılında yapılacak olan çalışmalar değerlendirildi.  Toplantı, Adana Devecilerinin Onursal Başkanı Cumali İNCESOY, dernek yöneticileri ve üyelerin katılımıyla dernek binasında açık havada düzenlendi.  Dernek Başkanı Faruk İncesoy, “Adana Devecileri olarak kurulduğumuzdan bu yana birçok güzelliğe imza attık. İmza atmaya da devam edeceğiz” dedi, spor faaliyetlerinin bu dönem pandeminden dolayı askıya alındığı bilgisini de paylaştı.   Adana Devecilerinin kurduğu derneğin güçlenerek büyüdüğüne dikkati çeken Adana Devecileri Onursal Başkanı İş Adamı Cumali İncesoy ise “Devecilerin bir çatı altında toplanmalarından büyük bir mutluluk duyuyorum. Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Gece gündüz demeden, mesai mevhumu gözetmeden Deveciler için çalıştılar. Deveciler, gerçekten her geçen gün gelişme ve kalkınma adına, gerideki kayıp zamanları telafi eden, büyük potansiyelini değere dönüştüren ve birliktelikle buluşturan bir gelişme ve ivme içerisindedir.” şeklinde konuştu.  Cumali İncesoy, “Deveciler için elimizdeki bütün imkânları kaynak ve kapasiteyi kullanarak büyümeye devam edeceğiz. Allah hayırlı hizmetlerde her birimizi muvaffak kılsın” diye sözlerini tamamladı.
Adana Devecileri 2020 yılı değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Dernek binasındaki toplantıda 2020 yılında yapılan ve 2021 yılında yapılacak olan çalışmalar değerlendirildi. 

Toplantı, Adana Devecilerinin Onursal Başkanı Cumali İNCESOY, dernek yöneticileri ve üyelerin katılımıyla dernek binasında açık havada düzenlendi. 

Dernek Başkanı Faruk İncesoy, “Adana Devecileri olarak kurulduğumuzdan bu yana birçok güzelliğe imza attık. İmza atmaya da devam edeceğiz” dedi, spor faaliyetlerinin bu dönem pandeminden dolayı askıya alındığı bilgisini de paylaştı.
 
Adana Devecilerinin kurduğu derneğin güçlenerek büyüdüğüne dikkati çeken Adana Devecileri Onursal Başkanı İş Adamı Cumali İncesoy ise “Devecilerin bir çatı altında toplanmalarından büyük bir mutluluk duyuyorum. Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Gece gündüz demeden, mesai mevhumu gözetmeden Deveciler için çalıştılar. Deveciler, gerçekten her geçen gün gelişme ve kalkınma adına, gerideki kayıp zamanları telafi eden, büyük potansiyelini değere dönüştüren ve birliktelikle buluşturan bir gelişme ve ivme içerisindedir.” şeklinde konuştu. 

Cumali İncesoy, “Deveciler için elimizdeki bütün imkânları kaynak ve kapasiteyi kullanarak büyümeye devam edeceğiz. Allah hayırlı hizmetlerde her birimizi muvaffak kılsın” diye sözlerini tamamladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.