Adana’da,Türkiye Kupası’na ev sahipliği yaptı

SPOR 31.01.2021 - 12:23, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1157+ kez okundu.
 

Adana’da,Türkiye Kupası’na ev sahipliği yaptı

Türkiye Kupası’na, Seyhan evsahipliği yaptı   Erkekler Hentbol Türkiye Kupası B Grubu Eleme karşılaşmaları 28-30 Ocak tarihleri arasında Adana’da gerçekleşti.  Birinci Ligdeki temsilcimiz Seyhan Belediyespor Kulübü’nün evsahipliğini üstlendiği müsabakalarda Süper Lig’de yer alan Bursa Nilüferspor, İstanbul Beykoz Belediyespor Kulübü ve Muğla Köyceğiz Belediyespor Kulüpleri mücadele etti.     BAŞKAN AKAY, İNCİ İLE BİRLİKTE İZLEDİ Serinevler Spor Salonu’nda oynanılan açılış karşılaşması’nda, Seyhan Belediyespor-Beykoz Belediyespor Kulüpleri karşı karşıya geldi. Müsabakayı, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve spor paydaşları ile birlikte izleyen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Türkiye Kupası’na, belediyemiz bünyesinde bulunan Seyhan Belediyespor Kulübü ev sahipliği yaptı. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Gönül isterdi ki, bu heyecanı Adanalı hentbolseverlerde yaşasın. Pandemi nedeniyle bu kısmet olmadı. Kurallar titiz bir şekilde uygulandı. Sporun olduğu her yerde şartsız bizde varız.” dedi.     AKAY:SEYHAN BELEDİYESPOR’UN HEDEFİ BAŞARILI SPORCULAR YETİŞTİRMEKTİR Türkiye Kupası’nda başarılı sonuçlar alarak bir üst tura yükselen  İstanbul Beykoz Belediyespor Kulübü ve Bursa Nilüfer Belediyespor Kulübü’nü kutladığını belirten Başkan Akay konuşmasını şöyle tamamladı, “ Seyhan Belediyespor Kulübümüzün diğer branşlarda olduğu gibi hentbolda da, öncelikli hedefi altyapıya önem verip gelecekte Türk sporuna başarılı sporcular kazandırmaktır. Bizde bu yönde üzerimize düşeni yerine getirip hak edilen noktaya gelinmesine katkı sağlamak istiyoruz.”

Türkiye Kupası’na, Seyhan evsahipliği yaptı

 

Erkekler Hentbol Türkiye Kupası B Grubu Eleme karşılaşmaları 28-30 Ocak tarihleri arasında Adana’da gerçekleşti.  Birinci Ligdeki temsilcimiz Seyhan Belediyespor Kulübü’nün evsahipliğini üstlendiği müsabakalarda Süper Lig’de yer alan Bursa Nilüferspor, İstanbul Beykoz Belediyespor Kulübü ve Muğla Köyceğiz Belediyespor Kulüpleri mücadele etti.

 

 

BAŞKAN AKAY, İNCİ İLE BİRLİKTE İZLEDİ

Serinevler Spor Salonu’nda oynanılan açılış karşılaşması’nda, Seyhan Belediyespor-Beykoz Belediyespor Kulüpleri karşı karşıya geldi. Müsabakayı, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve spor paydaşları ile birlikte izleyen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Türkiye Kupası’na, belediyemiz bünyesinde bulunan Seyhan Belediyespor Kulübü ev sahipliği yaptı. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Gönül isterdi ki, bu heyecanı Adanalı hentbolseverlerde yaşasın. Pandemi nedeniyle bu kısmet olmadı. Kurallar titiz bir şekilde uygulandı. Sporun olduğu her yerde şartsız bizde varız.” dedi.

 

 

AKAY:SEYHAN BELEDİYESPOR’UN HEDEFİ

BAŞARILI SPORCULAR YETİŞTİRMEKTİR

Türkiye Kupası’nda başarılı sonuçlar alarak bir üst tura yükselen  İstanbul Beykoz Belediyespor Kulübü ve Bursa Nilüfer Belediyespor Kulübü’nü kutladığını belirten Başkan Akay konuşmasını şöyle tamamladı, “ Seyhan Belediyespor Kulübümüzün diğer branşlarda olduğu gibi hentbolda da, öncelikli hedefi altyapıya önem verip gelecekte Türk sporuna başarılı sporcular kazandırmaktır. Bizde bu yönde üzerimize düşeni yerine getirip hak edilen noktaya gelinmesine katkı sağlamak istiyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.