Adana'da Muhteşem final…

SANAT 06.10.2021 - 07:14, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2437+ kez okundu.
 

Adana'da Muhteşem final…

 Adana Türkiye Gastronomi Yeme İçme ve Eğlence İşletmecileri Derneği (TURİDER) tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen Akdeniz Gençlik Festivali, muhteşem bir finalle taçlandı. Adanalı ünlü sanatçı Haluk Levent, festivalin son gününde Rus Kızılordu Korosu ile Cumhuriyet marşlarını seslendirdi. Alanı dolduran binlerce kişinin konser boyunca eşlik ettiği Haluk Levent, katkılarından dolayı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve TURİDER Başkanı Feridun Özkan’a teşekkür etti, çiçek sundu. Adana Mimar Sinan Açık Hava Tiyatrosu yanındaki geniş alanda düzenlenen festivalin son gününde Rus Kızılordu Korosu askerleri sahneye Türk ve Rus bayrakları yerleştirdi. Birbirinden değerli eserlerin seslendirildiği konserde Rus marşları da yer aldı. Festival ve final konseriyle ilgili açıklama yapan TURİDER Başkanı Feridun Özkan, 4 gün boyunca Adana’yı mesken tutan sanatçıları yalnız bırakmayan Adanalı hemşehrilerine teşekkür etti. Festival boyunca gençlerin gönüllerince eğlendiğini, pandemi döneminde yüzleri bir nebze de olsa güldürmeyi başardıklarını dile getiren Özkan, birincisi düzenlenen Akdeniz Gençlik Festivali’nin geleneksel hale getirileceğini vurguladı. Haluk Levent ve Kızılordu Korosu konserinde ayrıca Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, 26. Dönem Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, çeşitli oda başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş yer aldı. 4 gün süren festivalde birbirinden değerli sanatçılar konser verdi.

 Adana Türkiye Gastronomi Yeme İçme ve Eğlence İşletmecileri Derneği (TURİDER) tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen Akdeniz Gençlik Festivali, muhteşem bir finalle taçlandı. Adanalı ünlü sanatçı Haluk Levent, festivalin son gününde Rus Kızılordu Korosu ile Cumhuriyet marşlarını seslendirdi.

Alanı dolduran binlerce kişinin konser boyunca eşlik ettiği Haluk Levent, katkılarından dolayı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve TURİDER Başkanı Feridun Özkan’a teşekkür etti, çiçek sundu.

Adana Mimar Sinan Açık Hava Tiyatrosu yanındaki geniş alanda düzenlenen festivalin son gününde Rus Kızılordu Korosu askerleri sahneye Türk ve Rus bayrakları yerleştirdi. Birbirinden değerli eserlerin seslendirildiği konserde Rus marşları da yer aldı.

Festival ve final konseriyle ilgili açıklama yapan TURİDER Başkanı Feridun Özkan, 4 gün boyunca Adana’yı mesken tutan sanatçıları yalnız bırakmayan Adanalı hemşehrilerine teşekkür etti. Festival boyunca gençlerin gönüllerince eğlendiğini, pandemi döneminde yüzleri bir nebze de olsa güldürmeyi başardıklarını dile getiren Özkan, birincisi düzenlenen Akdeniz Gençlik Festivali’nin geleneksel hale getirileceğini vurguladı.

Haluk Levent ve Kızılordu Korosu konserinde ayrıca Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, 26. Dönem Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, çeşitli oda başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş yer aldı. 4 gün süren festivalde birbirinden değerli sanatçılar konser verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.