Adana’da Evidea heyecanı

EKONOMİ 09.10.2022 - 06:55, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1809+ kez okundu.
 

Adana’da Evidea heyecanı

Mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon, tamamlayıcı mobilya, aydınlatma, banyo, elektrikli ev aletleri, ev ve yaşam kategorilerinde geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Evidea, tüketici dostu mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Adana’daki mağazasını 01 Burda AVM’nin 2.katında hizmete açan Evidea, açılışa özel kampanyasıyla büyük ilgi gördü. Perakende mağaza zinciri ile büyümeye devam eden ve ev yaşam ürünleri kategorisinde 2011 yılından bu yana hizmet veren Evidea, tüketici dostu mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Adana mağazasını 6 Ekim Perşembe günü 01 Burda AVM’nin 2.katında açan Evidea, tüketicilere kapılarını açtı. Kaliteli, trend ve kurulumu ustalık gerektirmeyen ürünleri uygun fiyatlarla sunan Evidea, her yaşa ve her tarza hitap ederken 1.500 m2 büyüklüğündeki mağaza konseptiyle de ferah bir alışveriş deneyimi sunuyor. Ayrıca Evidea, açılışa özel bir kampanya sunuyor. 06 Ekim – 16 Ekim tarihleri arasında geçerli olan açılış özel kampanyasıyla, elektrikli ev aletleri dışındaki tüm ürünlerde her 500 TL ve üzeri alışveriş yapanlara anında 100 TL indirim kazandırıyor. 2025 yılı sonunda 110 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini belirten Evidea Genel Müdürü Kazım Mavuş; ‘Türkiye’nin dört bir yanında mağazalarımızı açmanın ve tüketicilerle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Adana bizim için yeni bir heyecan. Adana mağazamızın açılışıyla birlikte şu anda Türkiye genelinde 35 mağazaya ulaşmış oluyoruz. Evidea, 2011’de e-ticaret platformu olarak başlayan yolculuğunu, 2019’dan bu yana mağazalaşma süreciyle devam ettiriyor. Bu güçlü büyüme arzumuzu, 2025 yılı sonuna kadar 110 mağazaya ulaşma hedefiyle sürdürüyoruz.’ dedi.

Mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon, tamamlayıcı mobilya, aydınlatma, banyo, elektrikli ev aletleri, ev ve yaşam kategorilerinde geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Evidea, tüketici dostu mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Adana’daki mağazasını 01 Burda AVM’nin 2.katında hizmete açan Evidea, açılışa özel kampanyasıyla büyük ilgi gördü.

Perakende mağaza zinciri ile büyümeye devam eden ve ev yaşam ürünleri kategorisinde 2011 yılından bu yana hizmet veren Evidea, tüketici dostu mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Adana mağazasını 6 Ekim Perşembe günü 01 Burda AVM’nin 2.katında açan Evidea, tüketicilere kapılarını açtı.

Kaliteli, trend ve kurulumu ustalık gerektirmeyen ürünleri uygun fiyatlarla sunan Evidea, her yaşa ve her tarza hitap ederken 1.500 m2 büyüklüğündeki mağaza konseptiyle de ferah bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Ayrıca Evidea, açılışa özel bir kampanya sunuyor. 06 Ekim – 16 Ekim tarihleri arasında geçerli olan açılış özel kampanyasıyla, elektrikli ev aletleri dışındaki tüm ürünlerde her 500 TL ve üzeri alışveriş yapanlara anında 100 TL indirim kazandırıyor.

2025 yılı sonunda 110 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini belirten Evidea Genel Müdürü Kazım Mavuş; ‘Türkiye’nin dört bir yanında mağazalarımızı açmanın ve tüketicilerle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Adana bizim için yeni bir heyecan. Adana mağazamızın açılışıyla birlikte şu anda Türkiye genelinde 35 mağazaya ulaşmış oluyoruz. Evidea, 2011’de e-ticaret platformu olarak başlayan yolculuğunu, 2019’dan bu yana mağazalaşma süreciyle devam ettiriyor. Bu güçlü büyüme arzumuzu, 2025 yılı sonuna kadar 110 mağazaya ulaşma hedefiyle sürdürüyoruz.’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.