Adana Barosunda ruhsat mutluluğu yaşandı

GÜNDEM 18.06.2022 - 16:34, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2242+ kez okundu.
 

Adana Barosunda ruhsat mutluluğu yaşandı

Savunma saflarına katıldılar

Adana Barosunda düzenlenen ruhsat töreniyle avukatlık mesleğine adım attılar. Başkanlık makamında düzenlenen törende Yağmur Yalçın, Cengizhan Dilli, Mehmet Erhan Çakay, Muhammed Şamil Çetinkaya ve Selvi Demiryürek meslek yeminlerinin ardından cübbe giymenin mutluluğunu yaşadılar.   Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, burada yaptığı konuşmada, “Bugünlere gelmenizde emeği ve katkısı olan başta ailelerinize ve büro avukatlarınıza Adana Barosu adına teşekkür ediyorum.  Ülkemizde hak ve adalet arayışı zor. Bu zorluğu çok çalışarak, sabırla ve inatçı olmanız halinde yeneceğinize inancım tamdır. Bugünden itibaren yalnız kendinizi değil, ülkedeki 170 bin avukatı temsil edeceksiniz. Mesleğin ifası aşamasında kendinize güzel bir yol çizeceğinize ve başarılı olacağınıza yürekten inanıyorum. Savunma saflarına katılan meslektaşlarıma görevlerinde  başarılar diliyorum.” dedi.
Savunma saflarına katıldılar

Adana Barosunda düzenlenen ruhsat töreniyle avukatlık mesleğine adım attılar. Başkanlık makamında düzenlenen törende Yağmur Yalçın, Cengizhan Dilli, Mehmet Erhan Çakay, Muhammed Şamil Çetinkaya ve Selvi Demiryürek meslek yeminlerinin ardından cübbe giymenin mutluluğunu yaşadılar.

 

Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, burada yaptığı konuşmada, “Bugünlere gelmenizde emeği ve katkısı olan başta ailelerinize ve büro avukatlarınıza Adana Barosu adına teşekkür ediyorum.  Ülkemizde hak ve adalet arayışı zor. Bu zorluğu çok çalışarak, sabırla ve inatçı olmanız halinde yeneceğinize inancım tamdır. Bugünden itibaren yalnız kendinizi değil, ülkedeki 170 bin avukatı temsil edeceksiniz. Mesleğin ifası aşamasında kendinize güzel bir yol çizeceğinize ve başarılı olacağınıza yürekten inanıyorum. Savunma saflarına katılan meslektaşlarıma görevlerinde  başarılar diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.