ADANA ALTIN KOZA TANITIM FİLMİ YAYINLANDI

SANAT 10.09.2021 - 09:39, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1259+ kez okundu.
 

ADANA ALTIN KOZA TANITIM FİLMİ YAYINLANDI

28. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin Tanıtım Filmi Basın Toplantısında Yayınlandı

Bu yıl 13-19 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin tanıtım filmi yayınlandı.   Festival, zengin bir programla 28. kez sinemaseverlerle buluşmaya hazır. Festivalin bu yılki teması “Doğa” olacak. 28. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali, ülkemizde yaşanan yangın ve sel felaketlerine neden olan doğa katliamına son vermek, çevreye ve doğaya karşı daha duyarlı olmak adına bu yıl “Doğa” temasıyla sinemaseverleri bir araya getiriyor. 28. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali Basın Toplantısı Gerçekleştirildi 13-19 Eylül tarihleri arasında yapılacak festivalin gösterim ve etkinlikleri ile ilgili bilgilerin paylaşıldığı basın toplantısı Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda yapıldı. Toplantıya Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Festival Yürütme Kurulu Başkanı Menderes Samancılar, Festival Yürütme Kurulu Üyesi Nebil Özgentürk, Festival Yürütme Kurulu Üyesi İsmail Timuçin, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mahmut Göğebakan, Altın Koza Genel Müdürü Hüseyin Orhan katıldı.
28. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin Tanıtım Filmi Basın Toplantısında Yayınlandı

Bu yıl 13-19 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin tanıtım filmi yayınlandı.   Festival, zengin bir programla 28. kez sinemaseverlerle buluşmaya hazır.

Festivalin bu yılki teması “Doğa” olacak. 28. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali, ülkemizde yaşanan yangın ve sel felaketlerine neden olan doğa katliamına son vermek, çevreye ve doğaya karşı daha duyarlı olmak adına bu yıl “Doğa” temasıyla sinemaseverleri bir araya getiriyor.

28. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

13-19 Eylül tarihleri arasında yapılacak festivalin gösterim ve etkinlikleri ile ilgili bilgilerin paylaşıldığı basın toplantısı Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda yapıldı.

Toplantıya Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Festival Yürütme Kurulu Başkanı Menderes Samancılar, Festival Yürütme Kurulu Üyesi Nebil Özgentürk, Festival Yürütme Kurulu Üyesi İsmail Timuçin, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mahmut Göğebakan, Altın Koza Genel Müdürü Hüseyin Orhan katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.