akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

ABİSİNİN İZİNDE GENÇ YETENEK

ÇOCUK 23.04.2021 - 12:24, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1943+ kez okundu.
 

ABİSİNİN İZİNDE GENÇ YETENEK

ABİSİNİN İZİNDE GENÇ YETENEK   Başarılı projelerde yer alan Ata Berk Mutlu’nun izinden ilerleyerek ekranlara “Merhaba” diyen Can Mutlu, MAG Nisan sayısına konuk oldu.   “Güçlü bir büyücü rolünde oynamayı çok isterim”    “Büyüyünce hem oyuncu hem de birçok enstrümanı çalabilen bir müzisyen olmak istiyorum”    Ekranların sevimli çocuk oyuncusu Can Mutlu, MAG Nisan sayısında yer alan Kids içeriğinin konuğu oldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en sevdiği bayram olarak belirten başarılı yetenek, ileride oyunculuğun yanı sıra müzisyenlik de yapmak istediğini söyledi. Kendisi gibi oyuncu olan ve başarılı projelerde yer alan abisi Ata Berk Mutlu ile youtube kanallarında çocuk içerikleri üreten ikili, yaşıtları tarafından da çok seviliyor. Abisini idolü olarak gördüğünü belirten Can Mutlu, “ Abim Ata Berk gibi tüm oyuncu abilerimi ve ablalarımı örnek alıyorum” dedi. Fantastik bir filmde oynamayı çok istediğini belirten genç yetenek, büyücü rolünü üstlenmeyi hayal ettiğini iletti.      Dillere destan güzelliği ve başarılı kariyeri ile isminden sıkça söz ettiren Nurgül Yeşilçay’ın kapak yıldızı olduğu MAG Nisan,   dopdolu içeriği, 23 Nisan Çocuk Bayramı’na özel hazırlanan dosya konusu, röportajları ve yazarları ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Issue, Türk Telekom’da online olarak okurlarıyla buluşuyor. Keyifli içeriğimizi ve gündeme dair gelişmeleri @magdergi Instagram hesabından takip edebilirsiniz.

ABİSİNİN İZİNDE GENÇ YETENEK

 

Başarılı projelerde yer alan Ata Berk Mutlu’nun izinden ilerleyerek ekranlara “Merhaba” diyen Can Mutlu, MAG Nisan sayısına konuk oldu.

 

“Güçlü bir büyücü rolünde oynamayı çok isterim”

 

 “Büyüyünce hem oyuncu hem de birçok enstrümanı çalabilen bir müzisyen olmak istiyorum”

  

Ekranların sevimli çocuk oyuncusu Can Mutlu, MAG Nisan sayısında yer alan Kids içeriğinin konuğu oldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en sevdiği bayram olarak belirten başarılı yetenek, ileride oyunculuğun yanı sıra müzisyenlik de yapmak istediğini söyledi. Kendisi gibi oyuncu olan ve başarılı projelerde yer alan abisi Ata Berk Mutlu ile youtube kanallarında çocuk içerikleri üreten ikili, yaşıtları tarafından da çok seviliyor. Abisini idolü olarak gördüğünü belirten Can Mutlu, “ Abim Ata Berk gibi tüm oyuncu abilerimi ve ablalarımı örnek alıyorum” dedi. Fantastik bir filmde oynamayı çok istediğini belirten genç yetenek, büyücü rolünü üstlenmeyi hayal ettiğini iletti. 

 

 

Dillere destan güzelliği ve başarılı kariyeri ile isminden sıkça söz ettiren Nurgül Yeşilçay’ın kapak yıldızı olduğu MAG Nisan,   dopdolu içeriği, 23 Nisan Çocuk Bayramı’na özel hazırlanan dosya konusu, röportajları ve yazarları ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Issue, Türk Telekom’da online olarak okurlarıyla buluşuyor. Keyifli içeriğimizi ve gündeme dair gelişmeleri @magdergi Instagram hesabından takip edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.