Abdioğulları’na Etiyopya’dan yatırım çağrısı

DÜNYA 27.05.2022 - 06:36, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2026+ kez okundu.
 

Abdioğulları’na Etiyopya’dan yatırım çağrısı

Etiyopya Federal Demokratik Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Adem Mohammed Mahmud, Türkiye’nin en büyük dokunmuş ve örülmüş plastik ambalaj üreticilerinden Abdioğulları Plastik Ambalaj Sanayi A.Ş firmasına ülkesine yatırım yapma çağrısında bulundu.   Büyükelçi Adem Mohammed Mahmud, beraberinde Etiyopya Adana Fahri Konsolosu Yusuf Can Dağtekin ve bir heyetle geldiği Adana Hacı Sabancı Organize sanayi Bölgesi’ndeki Abdioğulları firmasında yönetim kurulu üyesi ve  Filpa Ambalaj ve Dış Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sütcü’den, üretimlerine ilişkin bilgi aldı.   Sektöründeki yarım asrı aşkın deneyim ve 400.000 metrekare alandaki 9 tesisle ülke ekonomisine değer katan Abdioğulları A.Ş’nin faaliyetlerinden söz eden Salih Sütcü, “Polipropilen ve Polietilen hammaddeleri ile üretimini gerçekleştirdiğimiz ürünlerimizi, ABCO markası ile ülkemizin dört bir yanında, pazarın ihtiyaçlarını karşılamak ile birlikte, FİLPA markamız ile de Dünya’da 4 Kıta’da 60’tan fazla ülkeye ihracat yaparak ülke ekonomisine katkıda bulunmaktayız” dedi. Sütcü, 2020 yılında ABCOFARM markası ile tarım alanında üretim yaptıklarını ifade etti.
Etiyopya Federal Demokratik Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Adem Mohammed Mahmud, Türkiye’nin en büyük dokunmuş ve örülmüş plastik ambalaj üreticilerinden Abdioğulları Plastik Ambalaj Sanayi A.Ş firmasına ülkesine yatırım yapma çağrısında bulundu.

 

Büyükelçi Adem Mohammed Mahmud, beraberinde Etiyopya Adana Fahri Konsolosu Yusuf Can Dağtekin ve bir heyetle geldiği Adana Hacı Sabancı Organize sanayi Bölgesi’ndeki Abdioğulları firmasında yönetim kurulu üyesi ve  Filpa Ambalaj ve Dış Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sütcü’den, üretimlerine ilişkin bilgi aldı.

 

Sektöründeki yarım asrı aşkın deneyim ve 400.000 metrekare alandaki 9 tesisle ülke ekonomisine değer katan Abdioğulları A.Ş’nin faaliyetlerinden söz eden Salih Sütcü, “Polipropilen ve Polietilen hammaddeleri ile üretimini gerçekleştirdiğimiz ürünlerimizi, ABCO markası ile ülkemizin dört bir yanında, pazarın ihtiyaçlarını karşılamak ile birlikte, FİLPA markamız ile de Dünya’da 4 Kıta’da 60’tan fazla ülkeye ihracat yaparak ülke ekonomisine katkıda bulunmaktayız” dedi. Sütcü, 2020 yılında ABCOFARM markası ile tarım alanında üretim yaptıklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.