Işıklı Mahallesinde yakalandı

GÜNDEM 16.01.2021 - 09:33, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1804+ kez okundu.
 

Işıklı Mahallesinde yakalandı

Adana İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve Jandarma Ekiplerince yürütülen araştırmalar neticesinde; "Nitelikli Yağma, Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması" suçlarından aranan ve 17 yıl 8 ay kesinleşmiş cezası bulunan M.T. isimli şahsın Kozan İlçesi Işıklı Mahallesi Toklular Mevkiinde olduğunun tespit edilmesi üzerine operasyon icra edilmiştir. Yapılan operasyon neticesinde; M.T. isimli şüpheli kaçmaya çalışırken arazide yakalanmış olup, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

Adana İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve Jandarma Ekiplerince yürütülen araştırmalar neticesinde; "Nitelikli Yağma, Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması" suçlarından aranan ve 17 yıl 8 ay kesinleşmiş cezası bulunan M.T. isimli şahsın Kozan İlçesi Işıklı Mahallesi Toklular Mevkiinde olduğunun tespit edilmesi üzerine operasyon icra edilmiştir.

Yapılan operasyon neticesinde; M.T. isimli şüpheli kaçmaya çalışırken arazide yakalanmış olup, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.