INFLUENCER EZGİ FINDIKTÜRKİYE’NİN HER BİR KÖŞESİ CENNET

TURİZM 08.07.2021 - 08:57, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1721+ kez okundu.
 

INFLUENCER EZGİ FINDIKTÜRKİYE’NİN HER BİR KÖŞESİ CENNET

EZGİ FINDIK “ TÜRKİYE’NİN HER BİR KÖŞESİ CENNET ”

Influencer Ezgi Fındık, bu yaz kısa rotaları tercih ederek hem dinlenebileceği hem de sevdikleriyle birlikte kaliteli vakit geçirebileceği tatil planlarını MAG temmuz sayısı için anlattı.   “Tatilden beklentim, sadece dinlenmek ve sevdiğim kişilerle kaliteli vakit geçirmek."    "Sabahlara kadar eğlencelerin artık beni yorduğunu fark ettim. ”   Özellikle son birkaç yıldır Türkiye'nin dikkat çekici Influencer'larından biri olan Ezgi Fındık, tatil planlarına dair merak edilenleri MAG okurları ile paylaştı.    “Pandemiye rağmen bütün sene boyunca dünyanın her bir ucuna gitme fırsatım oldu. Bu yaz dönemi için biraz dinlenmeye ve kısa rotaları tercih etmeye karar verdim. Türkiye, Dünyadaki en güzel ülkelerden biri. Daha önce Almanya’da yaşadığım için bunu her gelişimde net bir şekilde anlıyorum. Türkiye’nin her bir köşesi cennet. Bu yaz; Çeşme Bodrum ve Göcek’de olacağım. Özellikle Fethiye taraflarında tekne tatili yapmak çok keyifli oluyor ” ifadelerini kullanan Ezgi Fındık, unutmadığı bir tatil anısı için ise “ Dünyayı gezerken birçok anı biriktirdim. Ama unutamadığım ve zorlandığım anlardan biri, uçak korkusu olan biri olarak Maldivler’de otele gitmek için bindiğim pırpır uçak oldu. Hem çok korktum hem de çok zevk aldım ” dedi.   Tatilden beklentilerini de dile getiren Fındık “Sanırım artık tatilden beklentim, sadece dinlenmek ve sevdiğim kişilerle kaliteli vakit geçirmek. Sabahlara kadar eğlencelerin artık beni yorduğunu fark ettim” diyerek sözlerini noktaladı.    Duru güzelliği, neşesi ve samimiyeti ile izleyen herkesi kendisine hayran bırakan başarılı oyuncu Pelin Karahan’ın kapak yıldızı olduğu MAG Temmuz , dopdolu içeriği, Babalar Günü özel dosyası, röportajları ve yazarları ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Türk Telekom ve DMAX’ de online olarak okurlarıyla buluşuyor. Trendyol ve n11.com siteleri üzerinden MAG Haziran sayısına ulaşmanız mümkün. Keyifli içeriğimizi ve gündeme dair gelişmeleri @magdergi Instagram hesabından takip edebilirsiniz. 
EZGİ FINDIK “ TÜRKİYE’NİN HER BİR KÖŞESİ CENNET ”

Influencer Ezgi Fındık, bu yaz kısa rotaları tercih ederek hem dinlenebileceği hem de sevdikleriyle birlikte kaliteli vakit geçirebileceği tatil planlarını MAG temmuz sayısı için anlattı.

 

“Tatilden beklentim, sadece dinlenmek ve sevdiğim kişilerle kaliteli vakit geçirmek."

 

 "Sabahlara kadar eğlencelerin artık beni yorduğunu fark ettim. ”

 

Özellikle son birkaç yıldır Türkiye'nin dikkat çekici Influencer'larından biri olan Ezgi Fındık, tatil planlarına dair merak edilenleri MAG okurları ile paylaştı. 

 

“Pandemiye rağmen bütün sene boyunca dünyanın her bir ucuna gitme fırsatım oldu. Bu yaz dönemi için biraz dinlenmeye ve kısa rotaları tercih etmeye karar verdim. Türkiye, Dünyadaki en güzel ülkelerden biri. Daha önce Almanya’da yaşadığım için bunu her gelişimde net bir şekilde anlıyorum. Türkiye’nin her bir köşesi cennet. Bu yaz; Çeşme Bodrum ve Göcek’de olacağım. Özellikle Fethiye taraflarında tekne tatili yapmak çok keyifli oluyor ” ifadelerini kullanan Ezgi Fındık, unutmadığı bir tatil anısı için ise “ Dünyayı gezerken birçok anı biriktirdim. Ama unutamadığım ve zorlandığım anlardan biri, uçak korkusu olan biri olarak Maldivler’de otele gitmek için bindiğim pırpır uçak oldu. Hem çok korktum hem de çok zevk aldım ” dedi.  

Tatilden beklentilerini de dile getiren Fındık “Sanırım artık tatilden beklentim, sadece dinlenmek ve sevdiğim kişilerle kaliteli vakit geçirmek. Sabahlara kadar eğlencelerin artık beni yorduğunu fark ettim” diyerek sözlerini noktaladı. 

 

Duru güzelliği, neşesi ve samimiyeti ile izleyen herkesi kendisine hayran bırakan başarılı oyuncu Pelin Karahan’ın kapak yıldızı olduğu MAG Temmuz , dopdolu içeriği, Babalar Günü özel dosyası, röportajları ve yazarları ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Türk Telekom ve DMAX’ de online olarak okurlarıyla buluşuyor. Trendyol ve n11.com siteleri üzerinden MAG Haziran sayısına ulaşmanız mümkün. Keyifli içeriğimizi ve gündeme dair gelişmeleri @magdergi Instagram hesabından takip edebilirsiniz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.