İyi Parti Adana Kadın Politikaları Başkanlığı günü dolu dolu geçiriyor

İyi Parti Kadın Politikaları  Akdeniz Bölge Eğitim Koordinatörü Doçent Dr. Servet Hali, Adana'ya  gelerek Büyükşehir Belediyesi Tiyatro salonunda gerçekleştirilen Egitim Toplantısında "Kadın Politikaları Başkanlığı teşkilatı güçlendirme programı tanıtımı, parti kalkınma projeleri ve propaganda araçları " konularına değindikten sonra STK gezileri yaptı.

Ka.der Adana Şubesini Ziyaret ederek Baskan Zühal Özbelli ve yönetim kurulu ile bir araya gelen Doç. Dr. Servet Hali ve  Adana Kadın Politikaları Başkanı Çiğdem Akça IYI  PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener in kadınlara verdiği önem doğrultusunda, yerel ve genel secimlerde pek çok kadın adaya ön sıralardan yer vereceğini belirttiler.

Ayrıca teskilatlarda da kadınların daha ön plana çıkması için yeni bir güçlendirme programına başlandığı ve bu doğrultuda çalışmalar yapıldığını belirttiler.

Daha  sonra 10 Kadın kooperatifinin bir araya gelerek oluşturduğu Adana Kadın Kooperatifleri Birliğinin Ürün Satış Merkezinde birlik başkanı Zeynep Kırılmış ile bir araya gelerek bilgi aldılar ve kadınları desteklemek amacıyla alışveriş yaptılar.