DATÇA VE MARMARİS TARİHİN EN MUHTEŞEM KONSERLERİNE SAHNE OLUYOR
Rock Müziğin Efsaneleri Aynı Sahnede!
GERİ SAYIM BAŞLADI! DATÇA VE MARMARİS TARİHİN EN MUHTEŞEM KONSERLERİNE SAHNE OLUYOR
Türkiye'nin en prestijli kültür-sanat projelerinden biri olan “Anıtsal Mekanlarda, Anıtsal Konserler” serisi, bu yaz Ege kıyılarında sanatseverle buluşmasında az bir süre kaldı. GEN İlaç'ın katkılarıyla hayata geçirdiği proje, bugünün hızla tüketilen dünyada bilimin gücünü yeniden hatırlatıyor. Barış Manço, Erkin Koray, Cem Karaca, Orhan Gencebay gibi Türk müziğinin ölümsüz efsaneleri, bu kez alışılmışın çok ötesinde bir senfonik yorumla yeniden hayatı buluyor. Farklı mesleklerden 12 kadının bir araya geldiği özel bir topluluk Dem Vokal, konserlerin sunumunda sahne alacak. 18 Temmuz'da Marmaris, 19 Temmuz'da ise Datça Açıkhava Tiyatrosu'nda sahnelenecek olan “Senfonik Anadolu Rock: Bukalemun” konserleri, klasik senfoni ile Anadolu rock dünyasındai buluşturarak eğlenceye farklı ve etkileyici bir müzik deneyimi sunacak!
Geri sayım başladı! Türkiye'nin en özel konser serilerinden biri olan “Anıtsal Mekanlarda, Anıtsal Konserler”, bu yaz GEN İlaç'ın katkılarıyla Ege sahillerini muhteşem bir müzik deneyimiyle buluşturuyor. 18 Temmuz'da Marmaris, 19 Temmuz'da Datça Açıkhava Tiyatrosu'nda sahnelenecek olan “Senfonik Anadolu Rock: Bukalemun” konserleri, Ege'nin sıcak gecelerini adeta bir müzik şölenine çevirecek.
Barış Manço, Erkin Koray, Cem Karaca ve Orhan Gencebay gibi Türk müziğinin efsanevi isimlerinin muhteşem eserleri, senfoni orkestrasının büyüleyici armonisi ile birleşerek geçmişiyle bugün arasında güçlü köprüler kuruyor.
Bu proje, anında tüketilen değil, kalıcı olarak izlenen sanat deneyimleri yaratmayı hedefliyor. Yüksek ses yerine düzenli ve duygu yüklü performanslarla dinleyicilerin ruhuna dokunuyor. Gülümseten anılarla nostaljik hafızayı uyandırarak, güzel ve anlamlı olanı fark etmeye ve seçmeye ilham veriyor.
Bugüne kadar Ege'de böyle bir konser yaşanmadı!
Müzikseverleri sadece bir konser değil, adeta bir zaman yolculuğu bekliyor. 23 şehirde mevcut olan ve büyük performans sergileyen bu sıra dışı proje, şimdi Marmaris ve Datça'ya yepyeni bir sanat akışı taşıyor. Konserlerin sahnede sahne alacağı olan 12 kadından oluşan Dem Vokal sistemi, farklı meslek gruplarından gelen kadınların sesini birleştiriyor. Bu özel topluluk, sanatın toplumsal toplamı ve kadınının gücünü izleyiciyle buluşturarak projeye yeni bir boyut katıyor.
Senfonik Anadolu Rock Bukalemun ile Duygulara Yolculuk
Anıtsal Mekanlarda, Anıtsal Konserler serisi, müzikal ve kültürel mekanlarla buluşturarak, izleyiciye geçici değil kalıcı bir sanat deneyimi sunuyor.
Biletler Tükenmeden Yerinizi Ayırtın
Bu konser serisi, Ege sahillerinde yaşanacak ve müzik olayları olarak herkes konuşulmaya başlandı. Daha önce yaşamadığınız kadar özel bir deneyime tanıklık etmek için, geçebileceksiniz. Datça ve Marmaris'te yeriniz olan kişileri ayırın!
18 Temmuz – Marmaris 19 Temmuz – Datça Açıkhava Tiyatrosu